Mikä ihmeen Rosteri?

Satakunnan Viikon ympärille on rakennettu vuosien saatossa mittava paikallinen tuote- ja palvelupaletti. Satakunnan Viikon lisäksi kustannamme Ulvilan Seutua, Satakunnan Yrittäjä -lehteä ja Asuntoviikkoa. Järjestämme messuja Satakunnan Messut -brändin alla ja ylläpidämme Lounaspori.fi-verkkopalvelua. Palvelutarjontaamme kuuluu nykyisin myös mainostoimisto Jabadabaduu Oy.

Haluamme tehdä kaiken asiakkaille helpoksi. Siksi olemme ottaneet konsernin uudeksi markkinointinimeksi ROSTERIn. ROSTERI on satakuntalainen media-, tapahtuma- ja markkinointiviestinnän konserni. Tarjoamme yrityksellesi monipuolisimman paikallisen näkyvyyden. Jos tarvitset printtimainontaa, verkkosivuja, some-markkinointia, tv-spotteja, ulkomainontaa, messunäkyvyyttä tai markkinoinnin strategista suunnittelua, meiltä löytyy tarvittava osaaminen ja työkalut toteutukseen.

ROSTERI tarjoaa tehokkaita ratkaisuja näkyvyyteen. Puhumme samaa kieltä asiakkaamme kanssa. ROSTERI tuntee markkina-alueensa ja tarjoaa tehokkaita ratkaisuja näkyvyyteen. Missiomme on yksinkertainen – autamme asiakkaitamme menestymään paremmin ja luomme samalla Satakuntaan elinvoimaa. Siksi teemme menestyksesi eteen hartiavoimin töitä kovalla asenteella.

Kääritään hihat ja tehdään tulosta yhdessä.